Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Állagjavítók a gluténmentes konyhában

Rendezés:
Gyártó: PaleoCentrum

Paleolit Konjac liszt 100g

Raktáron
1.399 Ft
Gyártó: GymBeam

GymBeam Xantángumi 100g

Raktáron
1.290 Ft

NoCarb Sütőpor 100g

Raktáron
625 Ft
Gyártó: Nature Cookta

Nature Cookta Konjac liszt 100g

Raktáron
1.590 Ft
Gyártó: Vita2You

Vita2You Xantán gumi 250g

Raktáron
4.590 Ft
Gyártó: Vita2You

Vita2You Konjac liszt 250g

Raktáron
4.590 Ft
Gyártó: Wolfberry

Wolfberry Xantángumi 100g

Raktáron
1.690 Ft
Gyártó: Szafi

Szafi Reform Konjakgumi (Konjac liszt) 100g

Raktáron
2.239 Ft
Gyártó: Wolfberry

Wolfberry BIO sütőpor 150g

Raktáron
1.275 Ft

Vásárlóink visszajelzései

Állagjavítók a gluténmentes konyhában: Tökéletes textúra és ízélmény glutén nélkül

Tudjuk, hogy a maglisztek és egyéb gluténmentes lisztfélék másként viselkednek, mint a búzaliszt. Éppen ezért a gluténmentes sütés és főzés során néha kihívást jelent, hogy újragondolt recept alapján készült reformételeink ne csak ízben, hanem állagukban és textúrájukban is hasonlítsanak a hagyományoshoz. Egy csipet guarmagliszt, xantán gumi vagy útifű maghéj máris megoldja a problémát, ezért ezek az állagjavító alapanyagok nem csak egészségesek, de egyenesen varázslatosak is, hiszen nagyban megváltoztatják a nyers alapanyagaid állagát.

Ezek az összetevők biztosítják, hogy a gluténmentes ételek ne csak ízletesek legyenek, de állagukban is hasonlítsanak a hagyományos változatokra, így bármilyen süteményt, pékárut, de még pudingokat is készíthetsz búzaliszt nélkül, gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú alapanyagokkal. Az állagjavítók stabilitást, rugalmasságot és puhaságot adnak a kenyérnek, süteményeknek és más gluténmentes finomságoknak. Alkalmazásuk egyszerű és könnyen be tudod illeszteni az egészséges táplálkozásba.

Az állagjavítók sokoldalúságát bizonyítja, hogy nemcsak a gluténmentes étrendben, hanem más diétás irányzatokban is hasznosak lehetnek! Ezek az alapanyagok rengeteg esetben segítenek abban, hogy ételeidet az igényeidre szabva tudd elkészíteni, például a vegán diétában is hasznosíthatod őket, ha tojás nélkül szeretnél sütni-főzni. Ketogén és paleo diétában nagyon jól működnek együtt a diétaspecifikus lisztekkel, mert egynéhány állagjavító rugalmassá, formázhatóvá teszi a maglisztes tésztát. Ha van xantán gumi vagy konjac liszt a konyhádban, akkor nem jelenthet gondot, hogy kelt tésztát utánozz mandulaliszttel, kókuszliszttel vagy akár az extrém alacsony szénhidráttartalommal büszkélkedő bambuszrost liszttel.

Az oldal tetejére