Leírás
A Nature Cookta Útifű maghéj egy konyhai csodaszer, amely biztosítja, hogy a készített paleós péksütemények és kenyerek tésztája tökéletes legyen, és ne vizesedjen. Az összetevő nagy tisztasága garantálja az eredmény minőségét. Az útifű maghéj (psyllium husk), amely egy Iránban és Indiában őshonos növény.
Az útifű maghéj nagyfokú zselésítő és vízmegkötő képessége pótolhatatlan alapanyaggá teszi a konyhában. Vegetáriánusok és bármely modern diétát követők számára is ideális, így bátran használhatjuk ételeink alapanyagaként. Kiválóan alkalmas főzelékek, mártások sűrítésére, valamint gazdagabbá teszi a leveseket. Gyümölcspüré és pudingok készítéséhez is remekül használható. Ha liszthez adunk belőle, ízletes kenyereket és péksüteményeket kapunk.
Az útifű maghéj kivételes tulajdonsága, hogy már hideg folyadékkal is kamatoztatni tudja zselésítő képességét, így mindig biztosítja a tökéletes állagot az elkészített ételeknek. Bátran kísérletezhetünk vele a különleges finomságok elkészítésével, hogy lenyűgözzük szeretteinket és vendégeinket.
Fontos megjegyezni, hogy két éven aluli gyermekeknek és várandós, szoptató nőknek nem ajánlott az útifű maghéj fogyasztása. Emellett az útifű maghéj sem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, de értékes alapanyagként szolgálhat az egészséges ételek elkészítéséhez.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: útifű maghéj