
Házi, cukormentes bonbon egyszerűen, gyorsan. Szükséged lesz hozzá valamilyen pralinéformára vagy szilikonos jégkockatartóra.
Töltelék:
▪️ 200 g mandulaliszt
▪️ Édesítő ízlés szerint
▪️ 1 tk mézeskalács fűszerkeverék (ez kihagyható)
▪️ Reszelt citromhéj vagy granulátum
▪️ Borchers Xilit vanillin vagy vanília aroma ízlés szerint
▪️ 100 g olvasztott vaj
Minden összetevőt keverj össze. A masszát adagold a formába, és tedd a fagyasztóba 1,5 órára.
Csoki bevonó:
▪️ 1 tábla étcsoki
▪️ 20-30 g vaj olvasztva
▪️ Édesítő ízlés szerint
Keverd össze ezeket is egy tálkában.
Én fogpiszkálóra szúrtam a fagyott bonbonokat, úgy mártottam bele a csokiba.
Mandulalisztes bonbon: mutatjuk videón is!


Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!