Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Keto baconös csiga

Puha, keto és low carb baconös csiga bambuszrost és lenmagliszt keverékéből.
A bambuszrost liszt és arany lenmagliszt keveréke könnyed, puha tésztát eredményez, ami az útifűmaghéjnak köszönhetően ruganyos és foszlós marad akár még másnap is.

Ezt a receptet kipróbálhatod akár zsemleként is vagy keto kiflihez is nagyon jó alaprecept

Ez a keto és low carb krémsajtos, baconös csiga tökéletes választás, ha egy finom, alacsony szénhidráttartalmú és gluténmentes péksüti receptet keresel. Mivel másnap is puha marad, akár egy utazásra vagy túrára is elkészítheted low carb útravalóként. A krémes kecskesajt és a ropogós bacon kombinációja ellenállhatatlan, de bármilyen krémsajttal vagy akár reszelt mozzarellával, sűrített paradicsommal is variálhatod.

Hozzávalók:
▪️ 60g bambuszrost liszt
▪️ 40 arany lenmagliszt
▪️ 10g útifűmaghéj
▪️ 1 teáskanál xantán gumi
▪️ Só
▪️ 8 g sütőpor
▪️ 200 ml tejföl
▪️ 50 ml almaecet
▪️ 3 nagy tojás (L)

Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes baconös csiga recept bambuszrost liszttel! Keto és low carb krémsajtos-baconös csiga, ami ideális útravalóként is

Elkészítés:
Először keverd össze a száraz hozzávalókat, azután add hozzá a nedves alapanyagokat, és dolgozd össze a tésztát. Ha alaposan összekeverted, nyújtsd kb fél centiméter vastagra, és jöhet a töltelék. Nyújtáskor érdemes a tészta alá és fölé is egy kevés bambuszrost liszted szórnod, hogy biztosan ne ragadjon. Kend meg vékonyan krémsajttal és terítsd be bacon szeletekkel. Vágd vékony csíkokra és tekerd fel a csigákat.

Sütés: 160 fokon légkeverés nélkül 1 óra

Keto baconös csiga: mutatjuk videón is!

 

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás reggeli receptet is, és tárazz be az egészséges reggeli ötletekből!

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére