Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Cukormentes almakompót goji bogyóval

Cukormentes almakompót goji bogyóval -  cukor és búzaliszt hozzáadása nélkül készült
Az biztos, hogy az almakompót számtalanszor szerepel a magyar családok vasárnapi menüjében. Szinte elengedhetetlen kellék, és megunhatatlan!

Mindenféle ételhez passzol

Egyszerűen nincs kivétel, nem lehet rá nemet mondani! Kérdés, hogy az egészséges életmódba is beilleszthető az almakompót? Persze, hogy beilleszthető! Almakompótot készíthetünk cukormentesen is, eritrittel édesítve, és sok egyéb mellett olyan superfood-okkal is felturbózhatjuk, mint a goji bogyó és gyömbér.

Hozzávalók a különleges, cukormentes, gyömbéres, goji bogyós almakompóthoz:
▪️ 4 db alma
▪️ 30 g goji bogyó
▪️ 1 teáskanál gyömbérpor
▪️ cukor helyett eritrit ízlés szerint
▪️ 2 teáskanál őrölt fahéj
▪️ 6-8 szem szegfűszeg
▪️ 2 csillagánizs
▪️ 1 evőkanál citromlé

Az almát vágd cikkekre, helyezd fazékba és öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi. Adj hozzá minden egyéb összetevőt, és fedő alatt forrald 5-10 percig attól függően, hogy roppanósan vagy puhábban szereted az almát.

Cukormentes almakompót goji bogyóval - bambuszrostliszttel készült Cukormentes almakompót goji bogyóval -  a bambuszrostliszt xantán gumi hozzáadásával jól gyúrhatóvá válik

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére