
Hozzávalók 36 db dupla kekszhez:
Tészta:
▪️ 300g lenmagliszt
▪️ 100g vaj
▪️ 4 tojás
▪️ Borchers Xilit vanillin vagy vaníliarúd kikapart bele
▪️ Édesítő ízlés szerint
▪️ Fél zacskó sütőpor
Mindent egy tálban összekeverünk. A tészta elég nehéz lesz, nem könnyű gyúrni, de összetapad. Legkönnyebb úgy nyújtani, hogy fóliát teszel rá.

Csokis töltelék:
▪️ 1 tábla (100g) étcsoki
▪️ 200 g olvadt vaj
▪️ Édesítő ízlés szerint
Hűtőben visszahűtjük annyira, hogy kenhető/nyomható állagú maradjon, de ne folyjon.
Sütés: 160 fokon ~25 perc. Egy darab csokival töltött dupla keksz kb. 106 kcal, 0,8g ch, 3,25g fehérje, 10g zsír


Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!