Leírás
Felhasználási javaslat:
Mivel visszazárható tasakban kerül forgalomba a lisztekverék, így több részletben is felhasználhatjuk azt. Panírozz, egyszerűen, finomra! És Élvezd ízét úgy, mint a hagyományosnak! A visszajelzések alapján ízesebb, mint a hagyományos! Speciális receptúrájának köszönhetően, nem kell külön morzsába forgatni.A pontos elkészítést tartalmazó információs lapot jpg formátumban találod baloldalt a termékkép alatt.
- Fasírt panírozására is tökéletes, sőt 1 kg darálthús esetén 1 ek panírkeverékkel helyettesítheted a húshoz hozzáadandó száraz zsemlét
- Zöldségeket is panírozhatsz vele
- Párizsias bundához keverd össze tojással és vízzel
- Kevés pirospaprikát és fűszereket szórva a keverékbe süss halat ropogósra
Ropogós panírkeverék elkészítés
A sózott, klopfolt húst forgassuk a keverékbe, majd felvert tojásba és ismételten a keverékbe, majd bő, közepesen forró kókuszolajban süssük ki. A vékony panírt kedvelők először tojásba, majd egyszer forgatva a panírkeverékbe süssék ropogósra a hússzeletet, zöldséget. Tojásmentesen is panírozhatunk: 1kg szeletelt húshoz keverjünk 100g kókuszjoghurtot, forgassuk a szeleteket a lisztkeverékbe, majd a fenti módon süssük ki. Tipp: Fasírt készítésekor 1 kg húshoz kb. 1-1,5 ek panírkeveréket keverjünk (ezzel helyettesítve a száraz zsemlét) a fasírtok mindkét oldalát forgassuk a keverékbe, majd süssük készre.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: tápióka keményítő, kókuszliszt, útifűmaghéj liszt, arany lenmagliszt, konjac liszt Nyomokban dióféléket, mustármagot, szezámmagot és kukoricát tartalmazhat
Átlagos tápérték | 100 g termékben: |
Energia | 1474 kJ / 350 kcal |
Zsír | 5 g |
Amelyből telített zsírsavak | 3,6 g |
Szénhidrát | 62,7 g |
Amelyből cukrok | 3,3 g |
Poliolok | 0 g |
Keményítő | 59,5 g |
Élelmi rost | 14,1 g |
Fehérje | 6,5 g |
Só | 0,1 g |
Vélemények
Jó , hogy kapni ilyen termékeket.