Leírás
A legtisztább, legfrissebb, kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.
Mire jó az Omega 3?
Napjainkban táplálkozással igen nagy mennyiségű omega 6 zsírsavat veszünk magunkhoz, ami önmagában káros lehet, ha nem pótoljuk mellé az omega 3-at. Az omega 3 egy esszenciális zsírsav, ami elsősorban az agy, idegrendszer, szív és érrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, ízületeink egészségéhez, és gyulladáscsökkentő hatásával számos betegség kialakulásának megelőzésében segíthet.
GAL Omega-3 Eco
Termékünkben a Golden Omega® halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag → IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány.
A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás → TOTOX < 5
Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható → IFOS 5 csillagos tanúsítvány.
A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.
Hogy frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO-minősítésű (“orangutan-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.
Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Te megfelelő arányban fogyasztod az Omega-3 és Omega-6 zsírsavat?
Az omega 6 zsírsavakban túlságosan gazdag étrend, és ezzel szemben az alacsony omega 3 bevitel, ami napjaink táplálkozási szokásait jellemzi, nem másnak a melegágya, mint a súlyos betegségeké. Növeli a rákos megbetegedések kockázatát, gyulladásos folyamatokat indít el, Fokozza az oxidatív stresszt, magas vérnyomást, szív- és érrendszeri betegségeket. Fontos az omega 6 és omega 3 egyensúlya! Az omega 6 zsírsavak gyulladáskeltő hatásúak, ám ha elegendő arányban pótoljuk az omega 3-at, ezt a hatást ellensúlyozni tudjuk, hiszen az omega 3 zsírsavak gyulladáscsökkentőek. Az ideális omega 6 és omega 3 arány eléréséhez fontos azonban az is, hogy csökkentenünk étrendünkben az omega 6 zsírsavak bevitelét. Már azzal nagyon sokat tehetünk ennek érdekében, ha az étolajat minőségi, hidegen sajtolt, extraszűz kókuszolajra cseréljük, és rendszeresen fogyasztunk halakat, tengeri alapanyagokat. A lazac például nagyszerű omega 3 forrás. Ha pedig nem sikerül gyakrabban halételeket fogyasztani, tökéletes megoldás a halolaj étrend-kiegészítő Tiszta és stabil, teljes spektrumú omega 3-zsírsav forrásra lelhetünk az étrend-kiegészítő készítményekben is. A GAL magas minőségű termékei ebben is hatékonyan segítenek.
Összetevők, tápértékek
