Leírás
Elkészítés:
- A zacskó tartalmát öntse egy lábasba!
- Folyamatos keverés közben adjon hozzá fél liter tejet (magtej, vagy bármilyen növényi tej használható)!
- Tegye fel főni, majd közepes lángon folytonos kevergetés mellett főzze, amíg besűrűsödik!
- Adagolja a kész pudingot vízzel öblített tálkákba!
Összetevők, tápértékek
Összetevők: Édesítőszer: eritrit, Holland típusú 22% zsírtartalmú kakaó, sűrítőanyag: konjac liszt, édesítőszer: sztívia
Tápanyagtartalom | 100g pudingpor | 1 zacskó (50g pudingpor) | 1 elkészített adag* (kb. 130-140g) |
Energia | 154 kcal | 77 kcal | 74,25 kcal |
Zsír | 7,4 g | 3,7 g | 1,8 g |
- melyből telített zsírsavak | 4,4 g | 2,2 g | 1,8 g |
Szénhidrát | 3,2 g | 1,6 g | 6,27 g |
- ebből cukor | 0,2 g | 0,1 g | 6 g |
Fehérje | 7,32 g | 3,66 g | 4,66 g |
Élelmi rostok | 19 g | 9,5 g | 2,37 g |
*Az adatok 1 adag kész pudingra vonatkoznak.
Vélemények
2025. 03. 26.
-
Geréb-Tari Tünde
Igazolt vásárlás