Barion Pixel

Marhahús szeletek olívabogyó pürével

Marhahús szeletek olívabogyó pürével - az olívabogyó leve pedig nagyszerű alaplé hús sütéséhez
Micsoda finomságokat lehet készíteni egy üveg olívabogyóból! Nem kell veszni hagyni az olívabogyó levét sem, hiszen nagyszerű alaplé hús sütéséhez.

Olívabogyó püré:
▪️ 1 kis befőttes üvegnyi fekete olívabogyó
▪️ 2 dl tejszín (nálam kókusztejszín)
▪️ 1 avokádó
Ezeket aprítóban pépesítettem. Nem igényel főzést, de fel lehet melegíteni nyugodtan. Hidegen is finom.

A marhahúshoz egy egész édesköményt karikáztam fel, és üvegtálban terítettem szét. Ráfektettem a hússzeleket, és leöntöttem az olívabogyó befőtt levével.
Sütés: Fólia alatt 200 fokon sütöttem kb. 40 percig, aztán fólia nélkül is egy picit, hogy szépen megpiruljon. Zsíradékként avokádóolajat használtam.

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb főétel receptet is, és tárazz be az egészséges recept ötletekből!

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére
97.89%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Fittpiac.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.
Close menu
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.