Leírás
A keto lekváralternatíva cukor hozzáadása nélkül készül, eritrittel édesítve. Gyümölcsös és édes, alacsony szénhidráttartalmú diétában is fogyasztható lekvár 76% gyümölcstartalommal. Több mint 95%-kal kevesebb felszívódó szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos rebarbara lekvár.
Tárolás és eltarthatóság: Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 10 napon belül fogyasztható.
Létezik olyan lekvár, ami ugyanolyan ellenállhatatlan, mint Nagyi lekvárja, pedig nem is tartalmaz hozzáadott cukrot?
Persze, hogy létezik! A Simply Keto megalkotta 6 különböző ízben, hogy véletlenül se kelljen lemondanunk a gyümölcsös nyalánkságról, ha elkötelezett hívei vagyunk egészségünk megőrzésének!
Több mint 85%-kal kevesebb felszívódó szénhidrát:
Ezek az alacsony szénhidráttartalmú, ketogén és paleo diéta alatt is fogyasztható lekváralternatívák cukor helyett eritrittel édesítve készülnek. A cukor hiánya miatt nem kell kevésbé édes ízzel beérnünk, kompromisszumokról szó sincs! Ugyanolyan édes élvezetet nyújtanak, mint a cukrozott lekvárok, csakhogy a Simply Keto készítményeiben jelentősen alacsonyabb a szénhidráttartalom az eritritnek köszönhetően, ami a legegészségesebb, kalóriamentes, természetes édesítőszer.
Széles választék, különleges ízek:
6 féle ízben érhető el ez a cukormentes lekváralternatíva, melyek között megtalálhatóak olyan klasszikus ízek, mint epres, meggyes, szilvás-fahéjas vagy erdei gyümölcsös, de vannak olyan különleges ízek is, mint rebarbarás és epres-rebarbarás.
Összetevők, tápértékek
Gyümölcstartalom: 76%
Összetevők: 76% rebarbara, édesítőszer: eritrit, zselésítőszer: pektin, savanyítószer: citromsav, stabilizátor: kalcium-citrát.
Dióféléket, mogyorót, tojást és tejtermékeket is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápértékadatok | 100g termékben: |
Energia | 60,4 kJ / 14,8 kcal |
Zsír | 0,1 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 21,2 g |
- amelyből cukrok | 1,5 g |
- többértékű alkoholok: | 19,6 g* |
Fehérje | 0,8 g |
Só | 0 g |
Hashajtó hatása lehet, ha túlzott mennyiségben fogyasztjuk.