Leírás
Tonhal sós lében - kiváló minőségű fehérje és egészséges zsírok azonnali forrása napi igényeidhez
A Tonhal sós lében 100 gramm szárazanyagtartalommal 24 g kiváló minőségű fehérjét juttat a szervezetbe, ami hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez. Ráadásul a három makrotápanyag közül a fehérje a leginkább laktató. Ez azt jelenti, hogy amikor tonhalat adsz az ételhez, egy ideig biztosan nem éhezel meg. Éppen ettől olyan népszerű a sportolók és azok körében, akik fogyni próbálnak.
Az általános egészségügyi ajánlások alapján hetente 2-3 adag halat javasolt fogyasztani. A hal esszenciális omega 3-zsírsavakat és a szervezet számára más kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz. A rendszeres halfogyasztás, mint például a fent említett tonhal, sok szempontból előnyös.
A termék praktikus csomagolásban kapható, így utazáskor magaddal viheted, hogy mindig legyen kéznél egy gyors fehérjeforrás. A tonhal magában, vagy ropogós kenyérrel is nagyon finom, de könnyedén készíthetsz belőle finom krémeket is. Emellett tökéletesen kiegészíti a tésztát vagy salátákat. A portugáliai Aveiróban található családi gazdaságból származik, ahol a hal kézzel történő feldolgozásának hagyományait szigorúan betartják.
A Tonhal sós lében előnyei
- minőségi fehérje- és egészséges zsírforrás
- 100 g -ban 24 g fehérje van
- Portugáliából származik
- a szérazanyagtartalom nettó tömege 84 g
- ideális utravalóként
- kitűnő krémek és saláták készítéséhez
- praktikus csomagolásban kapható
Összetevők, tápértékek
Összetevők
Egész tonhaldarabok 70 % (Katsuwonus pelamis), víz 29%, só.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energiatartalom | 591 kJ/ 140 kcal |
Zsír | 4,9 g |
ebből telített zsírok | 1,7 g |
Szénhidrát | 0 g |
ebből cukor | 0 g |
Fehérje | 24 g |
Só | 1,50 g |
Figyelmeztetés
Hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől védett helyen tartandó. Felbontás után még aznap felhasználandó, vagy hűtőszekrényben, lezárt tartályban tárolandó legfeljebb 48 órán keresztül.
Allergén figyelmeztetés: Az allergének félkövér betűvel vannak feltüntetve az összetevők közt.