Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Superfood-ok

Rendezés:
Gyártó: Nature Cookta

Nature Cookta Útifű maghéj 300g

Raktáron
2.350 Ft
Gyártó: Burg

Burg Almaecet 1l

Raktáron
1.050 Ft
Gyártó: N&Z

N&Z Chia mag 250g

Raktáron
1.190 Ft
Gyártó: N&Z

N&Z Chia mag 500g

Raktáron
2.085 Ft
Gyártó: GymBeam

GymBeam BIO Almaecet 500ml

Raktáron
1.740 Ft
Gyártó: PaleoCentrum

Paleolit útifű maghéj 95% 400g

Raktáron
4.155 Ft
Gyártó: PaleoCentrum

Paleolit Matcha zöldtea por 100g

Raktáron
2.290 Ft
Gyártó: Borchers

Borchers Bio útifű maghéj 160g

Raktáron
2.790 Ft
Gyártó: PaleoCentrum

Paleolit Útifű maghéj 85% 200g

Raktáron
1.869 Ft
Gyártó: N&Z

N&Z Goji bogyó 300g

Raktáron
2.130 Ft
Gyártó: PaleoCentrum

Paleolit Útifű maghéj 85% 400g

Raktáron
3.425 Ft
Gyártó: Borchers

Borchers Bio spirulina alga por 150g

Raktáron
2.219 Ft
Gyártó: PaleoCentrum

Paleolit útifű maghéj 95% 200g

Raktáron
2.399 Ft
Gyártó: Eden Premium

Eden Premium Chia mag (aztékzsályamag) 200g

Raktáron
1.180 Ft
Gyártó: Borchers

Borchers Fekete chiamag 250g

Raktáron
1.639 Ft
Gyártó: Borchers

Borchers Bio maca gyökér por 200g

Raktáron
2.319 Ft
Gyártó: Borchers

Borchers Bio goji bogyó 150g

Raktáron
2.689 Ft
Gyártó: Borchers

Borchers Bio Acai por 80g

Raktáron
4.799 Ft
Gyártó: Szafi

Szafi Reform Útifűmaghéj 250g

Raktáron
3.249 Ft
Gyártó: bioKontor

bioKontor Bio málnalevél tea 200g

Raktáron
4.690 Ft
Gyártó: Wolfberry

Wolfberry BIO Zöld tea por 100g

Raktáron
2.590 Ft

Vásárlóink visszajelzései

Ismertető a kategória termékeiről:

 

Az útifű maghéj kúraszerűen és rendszeresen is sikerrel alkalmazható

Az útifű maghéj egyik legpozitívabb tulajdonsága, hogy magas rosttartalommal büszkélkedik. Ennek következtében döbbenetes mennyiségű nedvesség megkötésére képes. Ez miért annyira jó hír? Azért, mert ilyen módon az útifű maghéj számtalan módon, jótékonyan járulhat hozzá a jó közérzetedhez, az egészségedhez, sőt, még a gasztronómiai fogásaidhoz is.

Az útifű maghéj kitűnően használható mártások, szószok, főzelékek, turmixok, smoothie-k sűrítésére. Gyümölcslével összekeverve például igazán rostos nedű remekelhető. Viszont kifejezetten sokan kúraszerűen élnek az előnyeivel. Hiszen a rostszemcséinek köszönhetően kíméletesen ugyan, de erőteljesen képes átdolgozni, átmasszírozni a bélrendszert, vagyis az emésztés serkentésében élen jár. A sikerhez, azonban elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, mert ellenkező esetben nem a salakanyag megindítása, hanem a bekötése érhető el. Nem véletlen, hogy diétázók, fogyókúrázók gyakran alkalmazzák, mivel hatékonyan képes megszüntetni az éhségérzetet. Az íze jellegtelen, semleges, semmihez sem hasonlítható, nem karakteres. Ennek köszönhetően bátran belekeverhető sós vagy édes fogásokba egyaránt.

Túl a folyékony halmazállapotú ételek sűrítésén, az útifű maghéj tésztákban is megállja a helyét. Például kitűnő piskóta alkotható a közbenjárásával. A kúraszerű alkalmazáshoz javasolt naponta vízben elkeverni az egyénileg megállapított mennyiséget, majd az így kapott, gyorsan kocsonyásodó elegyet meginni. Ezek után jöhet a fokozott vízivás, végül aztán megtapasztalhatóak az ecsetelt előnyös, emésztést és elégedettséget támogató hatások.

 

A spirulina alga por szuper választás

A super food, mint elnevezés néhány éve terjedt el, és a spirulina alga por az elsők között szerepelt ebben a kategóriában. Illetve szerepel ma is. Na, de minek köszönhető ez a siker? Az ok roppantul egyszerű.

A spirulina alga por fogyasztását nem nehéz beépíteni a mindennapokba, ugyanakkor a számtalan pozitív hatás nem megfigyelése esélytelen. Ugyanis ez az a termék, ami bár hatékonyan vethető be a konyhában, mégsem ez az elsődleges pozitívuma. Magas aminosav, antioxidáns, fehérje és vitamin tartalmának köszönhetően rendhagyó módon képes roborálni a testet. Sokan, akik vegetáriánus vagy vegán étrendet követnek, azért is alkalmazzák előszeretettel, mert fehérjepótlásban is verhetetlen, többek között. Ráadásul a konyhában is célszerű kézközelben tartani, mert a por állagú termék levesekhez, müzlikhez, turmixokhoz, smoothie-khoz és egyéb mártogatósokhoz is felhasználható. A szárítással, porítással készülő algapor nem véletlenül tartalmaz ilyen koncentrált mennyiségben értékes anyagokat. A begyűjtésének, kezelésének és értékesítésének hátterében a nagybetűs minőség áll. A gondos bánásmódnak hála az amúgy is válogatott alapanyag legjobb tulajdonságai domboríthatóak ki.

Akad, aki kúraszerűen alkalmazza mintegy roborálva az immunrendszert, megtámogatva annak működését. De van, aki folyamatosan él az előnyeivel mind a konyhában, mind úgy általában a táplálkozás során. A spirulina alga por méltán vívta ki magának a szuper élelmiszer megnevezést, hiszen ugyan lehet nélküle élni, persze, csak az a kérdés, hogy érdemes-e? Elnézve a fenti előnyöket nem csoda, hogy sokak véleménye szerint semmi esetre sem.

 

Az acai por sokoldalúan fogyasztható superfood

Időnként újra és újra felbukkannak olyan superfoodok, amelyekről korábban még csak nem is hallhattunk. Az acai por is közéjük tartozik, bár nem biztos, hogy teljesen ismeretlen számodra. A jótékony hatásai miatt ugyanis a népszerűsége robbanásszerűen nő. Szóval nem lenne meglepő, ha nem most hallanál először erről a különleges étrend-kiegészítőről.

Ez lényegében nem más, mint az acai bogyók finom őrleménye. Maga a gyártási folyamat úgy néz ki, hogy a bogyókat betakarítják, majd pedig feldolgozzák és fagyasztott állapotban leszárítják. Ezzel a technikával a lehető legtöbb értékes elem benne marad a porban. Többek között az E-vitamin, a magnézium és a kalcium is nagyon magas. A vitaminokon kívül, az acai por rengeteg rostot, antocianint és antioxidánst is tartalmaz, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy az egyik legegészségesebb superfoodként tartjuk számon.

Ami a fogyasztását illeti, bátran lehetsz kreatív. Beleteheted a müzlidbe, a smoothie-ba, sőt, még akár a teádba vagy a kávédba is. Túróba vagy joghurtba keverve is fogyasztható és turmixokba, gyümölcslevekbe is bele lehet szórni. Kifejezetten ajánlott a fogyasztása a low-carb, azaz az alacsony szénhidrátfogyasztáson alapuló diétákhoz. Rendszeres fogyasztás esetén hamar észre fogod venni az acai por jótékony hatásait. Hozzájárulhat az egészséges emésztéshez, a megfelelő szívműködéhez és az immunrendszer ellenállóképességének növeléséhez is. Mindezek mellett, az értékes összetevőinek köszönhetően a körmeidre, a hajadra és a bőrödre is pozitívan hat.

 

A maca gyökér por egyenesen Amerikából érkezik Hozzád

A dél-amerikai fennsíkok egyik fenséges növénye a maca, amiből a maca gyökér por is készül. A növény szárított gumóinak őrlésével előállított termék íze aromás, kellemes, karakteres. Karamellás jegyei nagyszerűen harmonizálnak a kakaóéval vagy a curryével.

Eredményesen használhatod fel az ételeidben, például müzlihez, túróhoz, joghurthoz, granolához keverve kitűnő reggeli készíthető a közbenjárásával. Nemcsak tápanyagokban gazdag, hanem különleges, nem mindennapi ízélményt nyújt a maca. Ha úgy érzed, hogy itt az idő kicsit feldobni a megszokott reggeliket, akkor a legjobb ötlet a maca gyökér por hozzáadása. Magas fehérje- és rosttartalma miatt sportolók, aktív életet élők rendszeresen és előszeretettel alkalmazzák. Nem csoda, hiszen növényi eredetű, természetes, ízletes és fehérjében dúskál. A tiszta minőségéről és jellegzetes, kellemes illatáról híres termék határozottan passzol a reggelinek szánt turmixhoz vagy éppen gyümölcsből remekelt smoothie-hoz. Nem véletlenül nyerte el a superfood jelzőt: megannyi mikroanyagot, antioxidánst tartalmaz, aminek köszönhetően helyreállítja a hormonháztartás egyensúlyát, bizonyított módon javítja a szexuális egészséget, miközben energizál, felvidít, serkenti a memóriát.

A maca gyökér por antioxidánsai sikeresen semlegesítik a káros szabadgyököket, ezen kívül eredményesek a krónikus betegségekkel szemben, valamint megóvják a sejteket a sérülésektől. Érdemes kúraszerűen fogyasztani.

Egy bio minőségű termék nem véletlenül drágább, mint a nem bio változat!

De miért van ez? A bio élelmiszerek előállítása több időt, energiát és erőforrást igényel, mint a hagyományos élelmiszereké. Az ökológiai gazdálkodások nem használhatnak szintetikus növényvédő szereket, műtrágyákat és más vegyi anyagokat. Az állatokat is természetes körülmények között tartják. Emiatt azonban az ökológiai gazdálkodásban termelt élelmiszerek termelési költségei magasabbak, ám a pénzünkért egészen páratlan minőséget, sokkal egészségesebb élelmiszert kapunk! Nincsenek bennük káros vegyi anyagok, növényvédőszer maradványok, antibiotikumok. Nagyobb tápanyagtartalommal rendelkeznek, magasabb antioxidáns tartalommal bírnak, és sokkal ízletesebbek.

Az oldal tetejére