Leírás
Moringa por bio minőségben!
A Borchers bio moringa port az úgynevezett csodafa ("Moringa oleifera") leveleiből nyerik, amelyeket óvatosan szárítanak, és finom porrá őrölnek. Ezzel az eljárással megőrzik a levelekben található számos összetevőt. Antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A nyers élelmiszer minőségű port tisztasága és élénkzöld színe jellemzi. Ideális adalék turmixokhoz, müzlihez, joghurthoz.
Mit tud a csodafa leveléből készült MORINGA POR?
Gazdag:
▪️ antioxidánsokban
▪️ vitaminokban
▪️ ásványi anyagokban

Pozitív hatásai:
▪️ Segíthet csökkenteni a vércukorszintet és a vérnyomást
▪️ Védi a szívet és az érrendszert
▪️ Csökkentheti a koleszterinszintet
▪️ Hozzájárul az immunrendszer működéséhez
▪️ Támogatja az emésztést
▪️ Méregtelenítő hatásáról ismert
▪️ Gyulladáscsökkentő hatással bír
▪️ Kismamák számára serkentheti az anyatej termelését
▪️ Erősíti a koncentrációs képességet
▪️ hozzájárul a haj, bőr és körmök szépségéhez
Fogyasztási javaslat: naponta keverj 1 teáskanál (5 g) Borchers bio moringa port ételbe vagy italba.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget nem szabad túllépni!
Összetevők, tápértékek
Összetevők: moringa por*, *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Átlagos tápértékadatok | 100g termékben: |
Energia | 1696 kJ / 401 kcal |
Zsír | 7,7 g |
- amelyből telített zsírsavak | 3,7 g |
Szénhidrát | 64 g |
- amelyből cukrok | 0,7 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 1,24 g |